Український Дім
| Путівник туриста |
|
|
Інформація для відвідувачів 2010 Зимових Олімпійських ігор у Ванкувері Типові Питання1. Де я можу знайти інформацію про наявні можливості проживання під час Олімпійських ігор а також про транспортування до олімпійських об'єктів та інших районів міста? Найкраще місце для пошуку - Destination 2010 Planner, офіційний веб-сайт для планування проживання під час зимових Олімпійських та Параолімпійських ігор www.2010destinationplanner.com. Цей сайт надає:
2. Який інтернет-сайт надає інформацію про Олімпійські ігри, події та заходи? Таким сайтом є офіційний веб-сайт Ванкуверського олімпійського комітету www.vancouver2010.com. Тут ви отримаєте повну інформацію про:
3. Додатково до до інформації розміщеної на перелічених сайтах, де ще я можу дізнатися інформацію про Ванкувер, його історію, пропозиції проживання, місцеве харчування, транспорт, розваги, події, атракціони, та інші дані? По-перше, завітайте на www.tourismvancouver.com. Тут ви знайдете інформацію про:
Інший рекомендований інформаційний сайт - туристичний портал Британської Колумбії www.hellobc.com. Він покриває багато туристичних аспектів, розкритих у попередньому ресурсі, а також надає додаткову корисну інформацію. 4. Історія Ванкувера. Де я можу знайти додаткову інформацію про Ванкувер, його історії., географія, населення, уряд, мистецтво, культуру і т.д.? Хорошим джерелом інформації такого роду, з численними посиланнями на інші джерела, є Вікіпедія. 5. Харчування. Де можна знайти додаткову інформацію про заклади громадського харчування у Ванкувері? Окрім сайтів www.tourismvancouver.com та www.hellobc.com Ви можете відвідати www.opentable.com. Хоча даний вєб-сайт перелічує лише 116 ресторанів, він є додатковим та корисним джерелом інформації, якщо Ви бажаєте дізнатися рейтинги різних ресторанів у різних категоріях за оцінками відвідувачів. Проте якщо Ви бажаєте смачної домашньої української їжі, завітайте до Українського Дому. Натисніть на вкладинку «Український дім» щоб дізнатися дні та години надання послуг. Ванкувер загалом пропонує надзвичайно широкий вибір якісного і доступного харчування. Перелік кухонь в ресторанах є відображенням значного розмаїття етнічних груп, що тут проживають. Наприклад, вплив Азії тут надзвичайно вагомий. Приблизно 30 % мешканців мають китайське походження, більше 10 % є вихідцями з інші азійських країн. Відмінна якість та доступна ціна є характерними ознаками для значної кількості ресторанів, що змагаються між собою. 6. Транспорт. Де можна знайти додаткову інформацію про транспорт у Ванкувері? Надзвичайно корисним сайтом для всіх, хто планує подорожувати міським транспортом, є www.translink.ca. Він дає доступ до інформації як дістатися з точки “А” (наприклад, аеропорту) в точку “Б” у Ванкувері та передмісті. Доступною є інформація про розклад, тривалість та вартість подорожей, карта проїзду та ін. Це буде особливо корисним для тих, хто не має помешкання в центрі міста. Хоча існує з’єднання міським транспортом, а саме новою лінією SkyTrain (надземне метро) Canada Line, безпосередньо між аеропортом та центром Ванкувера, це може не підійти тим, чиє помешкання розташоване не в центрі міста. Міський транспорт може бути як найдешевшим, так і найнадійнішим видом перевезення протягом Олімпійських Ігор. Для будь-якого виду транспорту можна отримати поточну картину того, якою є завантаженість численних доріг, терміналів або місць, що Вас цікавлять, у Ванкувері та оточуючих містах за наступною адресою в Інтернеті www.gvrd.com/webcams. Ці веб-камери також нададуть Вам можливість уявити як виглядають різноманітні частини Ванкуверу і передмістя. Веб-камери Вістлера та гір Блеккомб можна знайти тут www.whistlerblackcomb.com/weather/cams/.
7. Де я можу знайти інформацію про українські розваги, соціальні та інші заходи для українців? Ви саме на тому сайті, що має всю необхідну інформацію і навіть більше.
8. Де я можу знайти інформацію про безкоштовні події протягом Олімпійських Ігор? Для повного переліку численних безкоштовних подій завітайте на сайт www.citycaucus.com/2010free. Окрім офіційних місць проведення Олімпійських Ігор, заходи також проводитимуть різні канадські міста, провінції, підприємства та організації. 9. Карти. Де я можу знайти додаткові карти Ванкувера? Одним з найкращих місць є www.maps.google.ca. Якщо Ви введете «Ванкувер» в розділі «Пошук», то отримаєте карту Ванкувера, яку також можна побачити у вигляді «із супутника». Таким чином можна подивитися на реальний вигляд вулиць міста. На картах також доступне масштабування. 10. Де я можу знайти інформацію про інші частини Британською Колумбії? Офіційним туристичним порталом Британської Колумбії є Tourism British Columbia. Він розміщений в Інтернеті за адресою www.hellobc.com. Тут Ви знайдете всю інформацію, починаючи з житла, транспорту, карт, і закінчуючи тим «що робити та куди піти» у Ванкувері та інших частинах Британської Колумбії.
|

Ванкувер